Reserveer een kamer
Aankomstdatum
Calendar
Nachten
Personen per kamer
Aantal kamers
Tulip Inn Franeker

Tulip Inn de Valk Franeker, het gezelligste hotel van Friesland

Tulip Inn Franeker 4Hotel beoordeling 4 uit 5 gebaseerd op 39 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen.

Voel u op uw gemak!Tulip Inn de Valk biedt u een gemoedelijke ambiance voor een lange vakantie of een leuk nachtje weg.

We beschikken over 42 hotelkamers met gratis koffie en thee voorziening en gratis WIFI, een gezellig restaurant, een aparte rookkamer, een speelkamer voor de kinderen, 4 vergaderzalen en is gelegen op ongv. 5 minuten van het centrum van Franeker en 3 minuten van de A31.

Ontdek de vele bezienswaardigheden die Franeker "de ster van de Elfsteden" te bieden heeft.
Zo is het Eise Eisinga Planetarium op 10 minuten loopafstand van het hotel, maar ook het Martena museum en de mooie panden die het "oude academie stadje" te bieden heeft zijn zeker de moeite waard.

Wilt u een dagje uitwaaien op een van de Wadden-eilanden zoals Vlieland of Terschelling? De veerpont in Harlingen is maar 15 minuutjes rijden. U kunt bij ons aan de receptie uw retourtje of fietsdagarrangement reserveren.

Voor de echte fietser is Franeker een perfecte uitvalsbasis om het Friese landschap op de fiets te ontdekken. We beschikken over een ruime overdekte fietsenstalling, op ons prive parkeerterrein, gelijk voor het hotel.

Ook de hoofstad Leeuwarden, welke maar 15 minuten rijden is, is zeker de moeite waard om te bezoeken. Of u nou lekker wilt gaan shoppen of een mooie stadwandeling langs alle bezienswaardigheden wilt maken het is allemaal mogelijk.

Ons hotel beschikt over een uitstekend restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, uitgebreid diner of een lekker drankje. Voor een kijkje in onze menukaart kunt u hier klikken.

In het volledige hotel is gratis WIFI aanwezig.

De gezellig ingerichte ruimtes voelen als een warme jas. Gezelligheid gecombineerd met Friese gastvrijheid. Kom eens genieten!


  

Tulip Inn Franeker - Hertog Van Saxenlaan 78 - 8802 - Franeker - Nederland
Tel: +31 (0)517 398000 - Email: info@tulipinnfraneker.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group